Warning: Declaration of likebutton::widget($args) should be compatible with WP_Widget::widget($args, $instance) in /customers/e/7/8/bornkunstogbilleder.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-facebook-like-button/plugin.php on line 107 Warning: Use of undefined constant use_sorting - assumed 'use_sorting' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/e/7/8/bornkunstogbilleder.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/wp-table/wp-table.php on line 316 Billedskoleundersøgelse 2010


Billedskoleundersøgelse 2010

Landsforeningen Børn, Kunst og Billeder har i en længere årrække påtaget sig at dokumentere rammer og indhold i billedskolearbejdet.

Hidtil har indholdet været beskrevet løbende i Nyhedsbrevet, ligesom det har været tema på landsdækkende billedskoledag. Rammerne tages med mellemrum op og dokumenteres via spørgeskemaundersøgelser til billedskolerne. Første billedskoleundersøgelse kom i 1991, herefter blev den fulgt op i 1997 og i 2002, og det er nu igen blevet tid til at få et overblik over billedskolernes aktuelle situation, baggrund, vilkår, omfang og geografisk placering.

Børn, Kunst og Billeder har fået mange tilbagemeldinger på de tidligere undersøgelser, og vi håber, at også denne vil være anvendelig i billedskolerne, i kommunerne og blandt politikerne, selv om denne undersøgelse er knap så omfattende som tidligere.

Hent billedskoleundersøgelsen 2010 (pdf åbner i nyt vindue, 724 kb)

Siden er senest opdateret d. 16. oktober 2011 kl. 16.12
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates