Billedskoledag 2016

1. maj 2016 kl. 20.59


Billedskoledag 2016

Landsforeningen Børn, Kunst og Billeder inviterer til landsdækkende billedskoledag 2016

Hvilken knage hænger vi vores hat på?

Mandag den 30. maj kl. 10.30-15.30
Kulturstationen Vanløse, Frode Jacobsens Plads 4, 1. sal, 2720 Vanløse (tæt på S-tog)

Landsforeningen Børn, Kunst og Billeder inviterer til årets Billedskoledag 2016. Vi glæder os meget til at se jer og håber, at I vil bruge denne mulighed for at møde kolleger, diskutere og reflektere og gå hjem med ny inspiration til jeres arbejde.
Sidste års Billedskoledag havde fokus på billedskolernes kommunikation. I år tager vi tråden op igen, når vi stiller spørgsmålet: Hvilket indhold ønsker vi, der skal være i billedskoleundervisningen?

I Norge udgives et nationalt curriculum, der danner grundlag for billedskoleundervisningen. Et sådant har vi ikke i Danmark, hvor billedskolerne har hver deres undervisningsplan. Med udgangspunkt i det nyligt reviderede norske curriculum lægger vi op til en debat om billedskolernes undervisning af børn og unge.

Sammen med den erfarne moderator Lotte Jensen bliver deltagerne præsenteret for cases, der præsenterer nogle af billedskolernes mange facetter. Derefter lægger vi op til en diskussion af: Hvad er indholdet i en billedskole? Hvad undervises der i – og hvordan? Hvad kendetegner den kvalitet, eleverne møder? Hvordan findes der tid og rum til fordybelse? Arbejdes der med et bredt billedbegreb eller prioriteres enkeltområder?

Sammen arbejder vi dagen igennem på at udkrystallisere en fælles vision og den gode fortælling om billedskolen, som I kan tage med hjem og bruge i jeres eget udviklingsarbejde, og som kompetencecentret kan bringe videre i de samlede anbefalinger for billedskoleområdet.

Tilmelding via formularen nedenfor – husk at tilmelde dig inden 17. maj

Download invitationen til Billedskoledag 2015 (PDF åbner i nyt vindue)

Tilmelding

Navn

Adresse

Tlf.nr.

Emailadresse

Billedskole/institution

Stilling

Betaling (325 kr. pr. person)

Hvis du har valgt elektronisk faktura, så udfyld venligst de nedenstående felter:

EAN-nr.

Personreference (Hvis du fra Københavns Kommune, så angiv venligst dit bruger-ID på 4 cifre/bogstaver)

Ordre- eller rekvisitionsnummer

Kontostreng (frivilligt)