Springfrøprisen 2017

8. februar 2017 kl. 10.42


Springfrøprisen 2017

Så er der åbent for ansøgninger til Springfrøprisen. Prisen belønner lærere og elever, der har lavet særligt eksemplariske undervisningsprojekter i de praktiske og musiske fag. Vinderen modtager 25.000 kroner i præmie.

Har I lavet et inspirerende undervisningsforløb i musik, billedkunst, madkundskab, idræt eller håndværk og design? Kan andre lære af det, og fortjener det at blive udbredt til hele landet? Så kan I indstille jeres forløb til Springfrøprisen 2017. Der er åbent for ansøgninger frem til den 1. april.

Springfrøprisen er stiftet af Kulturministeriet, og Undervisningsministeriet, og målet er at sætte særligt fokus på eksemplariske undervisningsprojekter i de praktiske og musiske fag.

Springfrøprisen belønner lærere og elever i grundskoler, og vinderprojektet skal vise, hvordan man kan arbejde med og opfylde Fælles Mål for de praktiske og musiske fag på forbilledlig vis.

Gennem prisen er det muligt at få bragt det gode arbejde på den enkelte skole ud til andre skoler, der kan finde inspiration til egne projekter.

Vinderen af Springfrøprisen modtager – foruden æren – 25.000 kroner. Andenpladsen modtager 15.000 kroner, og tredjepladsen belønnes med 10.000 kroner. Første-, anden- og tredjepladsen bliver inviteret til at deltage i prisuddelingen, og deres undervisningsforløb bliver beskrevet på EMU.dk.

Ansøgningsfristen for indstillinger til Springfrøprisen er den 1. april 2017. Vi ser frem til at modtage inspirerende undervisningsforløb fra hele landet.

Læs mere om Springfrøprisen

Yderligere oplysninger:

Konsulent Rikke Ranzau, Slots- og Kulturstyrelsen, tlf. 33 73 33 32, e-mail: rra@slks.dk